Koltuk

 Merhaba seks hikaye okurlari, 

Sizlere basindan gecen sehvetli hikayemi anlatmadan once biraz kendimden bahsedeyim. Hikayemi okurken benide gözünüzde canlandirarak okuyun boyle daha heyecanlı olacaktir ☺️ adim yeliz İstanbul da oturuyorum 8 senelik evliyim güzel giden seks kalitesi yüksek bir evliliğim var. Sarışın hafif balik etli disarida normal giyinen bir bayanim.

Soğuk bir kış günüydü hava kapali,gri ve can sıkıcıydı. Eşimle telefonda yazışıyor nasil sikildigimi anlatiyordum. Oda beni neselendirmek için espiriler yapiyor aksam caninin sikintisini gidericem diyordu. Nasil yapicaksin bakim dedimdigimde sen hazilan beni bekle diyordur. Herzaman bir suprizi olurdu. Bu fikir beni heycanlandirmisti hemen yerimden firlayip aksam icin hazırlanmaya basladim. Önce güzel bir dus aldim ve icime en seksi ic camasirlarimi giydim. Siyah dantel kesim tangamla popom bir harika duruyordu. Uzerime pileli kisacik bir etek ve apartman topuk ayakkabilarim himmm harika gözüküyordum. Eşime fotoğraf attigimda sanırım erken cikmam gerekcek diye cevap verdi. Hersey yolundaydi bir ara uyaya kalmistim kapi caliyordu saat epey gec olmuştu esimin isten gelmesi gerekiyordu sanirim gelen oydu. Kosarak en seksi halimle kapiyi actim ama karsimda ne goreyim tulum giymis elinde canta olan bir genç, saskinlikla hemen toparlandim. Tabi çocuk gözlerini kocaman acmis beni suzuyordu. Kekeleyerek esim geldi sandim kusura bakmayin ne istemistiniz diye sordum. Genç saskinligini ustunden atarak beni kemal bey yolladi sanırım koltuk tamiri olacakmis dedi. Kendisine gec olacak dedim ama yarin misafiriniz gelicek diyince kiramadim dedi, genci iceri buyur ettim.

Teli elime aldim ama kocam beni defalarca aramis ve en sonunda mesaj atmis toplantisi cikmis biraz gecikecekmis.hemen kocami aradim ama meşgule verdi bende çocuğun geldigini koltuğu yapacagini ama beni bu halde gördüğünü soyledim. Olsun bisey olmaz çocuğa akşama malzeme cikar iste diyerek yine gereksiz bir espiri yapti. Cok sinirlendiyorsun beni simdi çocuğun karşısında bacak şov yapiyimde sen gör diye cevap verdim. İçeri gectim ve genc ise başlamisti bile.koltugun yirtik yüzünu sökmüş süngerlerini çıkarıyordu. Kocamda buarada naaptin gosterdinmi bacaklarını diye yazdi. Aklima seytanlik geldi evet dedim tam karşısındayım cocuk isini yapamiyor bacaklarıma bakmaktan jartiyetimin ipiyle oynuyorum şuan dağılmis vaziyette dedim. Himmm bu beni heycanlandirdi dedi. Ozaman dahada ileri gideyim dedim. Sen bilirsin dedi kocam. Ozaman tangamı cikarip karsina geciyorum olur mu ve yan odada camisirimi cikarip fotosunu kocama attim. Bu arada bende acayip azmistim. Kocam beni delirtiyorsun cikicam birazdan dedi. Çocuğun yanina gittigimde aletinin dikilmia olduğunu gördüm ama ihtimalde vermedim acaba benimi izledi diye düşündüm. Bu arada kocamdan bir mesaj geldi.

Aşkım koltuğun altinda benim porno dergilerim vardi çocuk bulursa rezil oluruz dedi. O anda acayip bir telaş yaptim ve düşünmeden içeri gectim çocuğa bir musade edermisiniz dedim ve koltuğun arkasina dogru egilerek dergileri almaya çalıştim. Tabi bu arada egilince arkadan jartiyer ve popom tamamen ortaya çıkmıştı. Bir anda aklima bu durumum geldi. Ama artik cok gecti dergilere ulaşmak icin birazdaha egildim icimde bisey olmadığı icin cocuk bütün güzellikleri görmüş olmalıydı. Neyseki dergilere ulastim ama okadar coktuki tek seferde almam mümkün degildi. Kocama bir kismini aldigimi soyledim kizma ama başımada böyle birsey geldi dedim. Kizmadim askim hatta heycanlandim aletim şuan taş gibi oldu yazdi. Tıpkı okuduğumuz hikayeler gibi dedim ve güldüm. Evet aşkım dedi ve ekledi ben gelmeden sakin bisey yapma bak dedi gulerek ama istersen birkac firikik verip cocugu heycanlandirabilirsin dedi.Cocugun isini yaptigi odaya dogru gittim ve bir sessizlik vardi yavaşça kafami uzattim birde ne goreyim çocuk dergilerden birini acmis okuyor. Hemen kocama durumu anlattım firikik vermeye devam edeyimmi dedim yazdim ve gülücük koydum.

Kemal sen bilirsin askim ama banada anlat cok heycanlandim dedi. Tamam simdi ona icecek götürürüm onunde egilirim dedim tamam dedi. Cok heyacanlıydım ellerim titriyor tepsiyi tutamiyordum. Cocuga goturdugum icecegi sehpaya biraktim ve isterseniz biraz dinlenin dedim arkamdan beni yicek gibi bakan genc biranda benle konusma cabasina girmeye basladi sanırım onu azdirmayi başarmıştım. Çocuk dergileri bulduğunu isterseniz alabilirsiniz şimdi koltugu ters cevirecem dedi. O an gercekten cok utanmistim. Kocamin dergileri diyip geçiştirmeye calisiyordum ama genc sürekli konuyu dergilere getiriyordu. Kocama bir yandan yaziyor benle sohbet etmek cabasinda olduğunu biraz yuz versem üstüme atlayacak diye yazdım. Sana bırakıyorum aşkım kontrol sende benim 1 saatlik yolum var daha dedi. Okadarda azmistimki zevk sularim bacaklarimdan akıyordu neredeyse. Daha once kocamla fantezilerimiz olmuş ama hic bukadar ileri gitmemistik.

Tamam ozaman benden gunah gitti dedim. Sadece telefonun sesini acik birak diye bana yazdi mesji almistim. Ona bir kiyak yaparak telimi yatagi gorecek bir yere koyarak görüntülü arama actim. Çocuğada dergileri odama getirebilir misin dedim. Çocuk sanki bu soruyu bekliyormuş gibi yerinden biranda firladi ve yanima geldi. Birden yapmal istemiyordum.

Aklıma yakınlaşmak icin bir fikir geldi, istersen aralarindan birkaç tane alabilirsin eşim anlamaz dedim. Tamam olur siz hangisini isterseniz dedi bakalım dedim bu cok guzeldir diyip yanında dergilerden birini actim. Bak dedim bu derginin bu bölümü bir harikadir bunu mutlaka almalisin etkilememek mümkün değil dedim. Sende zaten etkilenmissin diyerek aletini gosterdim. Evet dedi sizin gibi bir bayan yaninda etkilenmemek mümkün değil dedi. Cok mu begendin beni dedim evet dedi belli oluyor aletinden dedim ve elini aletine attim. Kocaman tas gibi olmuştu. Hemen elimi tulumun icine attim ve agzima almaya başladım. Zaten iki kere emince cocuk bosaldi. Belliki daha tecrübesizdi. Hadi dedim benide boşalt hemen bacaklarımı actim ve kameranin karsininda esime bakarak amimi yalatmaya basladim. Esimin bizi izliyor olmasi ayrica beni kudurtuyordu. Bende tecrubesiz dil darbeleriyle bosalmistim ama yetmemisti. Gencin onunde domalarak arkamdan girmesini istedim zaten aleti yine dimdik olmuştu. Hizla ve hoyratça iceme girip cikmaya baslamisti hizlandikca taşakları amimi tokatlıyordu esimin çığlıklarimi duymasi icin dahada yuksek sesle bagiriyordum. Genç birkac gitgelden sonra yine bosalmisti bende ikinci orgazmimi sarsilarak yasiyordum. Gerçekten yorulmuştum. Ama halen azgin bir haldeydim havluma sarılarak amimi temizledim ve yeniden cocugun aletini emmeye basladim. Bu sefer uzerine ciktim ve aletini yavasca icime aldim. Genc enerjisi bitmeyen bir makina gibiydi. Tipki kocamin gençliği gibiydi. Uzerine yavasca oturdugum aleti artik tamamen icindeydi. Bir yandan genc elleriyle göğüslerimi okşuyor bir yandanda vücudumu keşfediyordu. Bu sefer acelem yoktu esimin en sevdiği pozisyonu ona sunuyordim. Yavasca uzerinde inip cikmaya basladim harika bir ritim yakalamistim artik dayabacaj gucum kalmamisti yine çığlıklarla boşalmistim. Cocugun üstüne yigildim. Birkac dakika sonra toparlandik. Cocuk isini bitirdi ve parada almadan cikti gitti. Esim kapidan girer girmez dudaklarıma yapisti sabaha kadar onlada sevistim ve ertesi gun hastayim diyip ise gitmedi. Umarim hikayimi beğenmişsinizdir. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

eşimle tatildeki arkadaşları

kocam sonunda ikna etti

yengeme masaj yaptım